Tilat ja oheispalvelut

Omien asiakastilaisuuksiemme lisäksi haluamme tarjota myös muille mahdollisuuden nauttia Keski-Lapin erämaajärven rannalla olevan Kuusihovin tiloista. Pihapiiristämme aukeavat erämaat ovat luonnossa kulkijan tai luontokuvaajan paratiisi. 

Kuusihovin sali, muut tilat ja pihapiiri luovat erinomaiset puitteet asiakas- tai juhlatilaisuuksille. Akustisesti kaunissointinen sali sopii pienimuotoisten konserttien järjestämiseen. 

Neuvottelu-, lounas- tai päivällispöydässä on tilaa noin 20:lle. Seminaaripaikkoja on noin 30 osallistujalle. Parvet ja viherhuone soveltuvat erittäin hyvin pienryhmäpohdintoihin. 

Pöydän antimissa suosimme lappilaisia raaka-aineita. Hoidamme tarjoilut valintanne mukaan aamiaisesta tai kahvitarjoilusta iltapalaan, tiukasta työlounaasta elämyksellisiin illallisiin. 

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan leppeissä löylyissä ja pulahtaa vilvoittelemaan Kuusijärven raikkaisiin vesiin. 

Kuusijärvelle avautuva lasiseinäinen elämyslaavu tarjoaa hulppeat puitteet rentoutumiseen, yhdessäoloon ja innovoivaan keskusteluun avotulen lämmössä kotakeittiössä valmistetuista herkuista nauttien. 

Istumapaikkoja laavulla on noin 20:lle, ja majoittumaan mahtuu 3 - 6 henkeä. Nuotiotulen lisäksi käytössäsi on nykyaikainen keitto- ja kylmäsäilytysvarustus. 

Järjestämme ohjattua ohjelmaa hiihto-, luonto-, onki- ja marjaretkistä erämaasafareihin, sekä illan päätteeksi tarinallisia nuotiotuokioita. 

Majoitus- ja kuljetuspalvelut yhteistyössä paikallisten matkailuyrittäjien, mm. Luoston kanssa.