Tilat & tapahtumat

Sodankylän Raudanjoella sijaitseva toimitilamme, Kuusihovi, tarjoaa pienryhmille erinomaiset mahdollisuudet vetäytyä arjen kiireestä kouluttautumaan, pohtimaan kehityshankkeita tai ratkomaan työelämän pulmia.

Ympäröivät erämaat ovat luonnossa kulkijan paratiisi.

Kuusihovin sali, muut tilat ja pihapiiri luovat erinomaiset puitteet asiakas- tai juhlatilaisuuksille. Akustisesti kaunissointinen sali sopii pienimuotoisten konserttien järjestämiseen.

Neuvottelu-, lounas- tai päivällispöydässä on tilaa noin 20:lle. Parvet ja viherhuone soveltuvat hyvin pienryhmäpohdintoihin.

Suosimme lappilaisia raaka-aineita. Hoidamme tarjoilut valintanne mukaan aamiaisesta tai kahvitarjoilusta iltapalaan, tiukasta työlounaasta elämyksellisiin illallisiin.
Kuusijärvelle avautuva lasiseinäinen elämyslaavu tarjoaa hulppeat puitteet mieliin painuvien asiakastilaisuuksien tai työhyvinvointipäivien toteuttamiseen ja innovoivaan keskusteluun avotulen lämmössä. Istumapaikkoja laavulla on noin 20:lle, ja majoittumaan mahtuu 3 - 6 henkeä. Laavulla on myös nykyaikainen keitto- ja kylmäsäilytysvarustus.

Päivän päätteeksi voi rentoutua rantasaunan löylyissä ja pulahtaa vilvoittelemaan Kuusijärven raikkaisiin vesiin.

Majoitus- ja kuljetuspalvelut toteutamme yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Tärkeät koordinaatit :
Rovaniemen keskustasta 75 kilometriä nelostietä pohjoiseen ja lentokentältä 45 minuuttia, Luostolle 30 ja Pyhälle 50 minuuttia, Sodankylän keskustaan 55 kilometriä.

Kuusikko soi -tapahtumatuotanto

Haluamme edistää Lapin klassisen musiikin tarjontaa tuottamalla Kuusikko soi -musiikkitapahtumia. Osa tilaisuuksista järjestetään yrityksemme tiloissa intiimeinä kotikonsertteina, osa isommille yleisöille tarkoitettuina konserttisarjoina. Videossa taltionti kotikonsertista, esiintymässä viulisti Aku Sorensen säestäjänään Tarmo Järvilehto.

Syksyllä 2018 käynnistyneet Beethoven-iltapäivät
jatkuvat erilaisin muusikkokokoonpanoin. Konserttisarja toteutetaan yhteistyössä Sodankylän kunnan ja yrityskumppaneiden kanssa. Myös erityisesti nuorille muusikoille esiintymismahdollisuuksia tarjoavia kotikonsertteja järjestetään jatkossakin.

Kuusikko soi -tapahtumien taiteellisena johtajana toimii viulutaiteilija Aku Sorensen. Hän on myös mm. Helsinki Chamber Orchestran kantavia voimia.